Kik vagyunk?

Cégünk 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy interaktív három-dimenziós térkép applikációt fejlesszünk mobiltelefonra. Ez a projektünk azóta sikeresen befutott, ezen felbuzdulva pedig mára már megrendelésekkel is foglalkozunk.

 

A Maps3d 2 fővel kezdte pályafutását egy kollégiumi szobában, ma pedig már 3 irodával és több mint 100 sikeres leadott projekttel büszkélkedhetünk. Fejlesztőink a legmodernebb munkakörnyezetben és gépeken dolgozhatnak azért, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű eredményt hozhassuk.

Sok az általunk fejlesztett applikációk közül masszív letöltéssel büszkélkedhet az AppStore-ban és Google Play-en egyaránt. Otthonosan mozgunk mind az Apple, a Google és a Windows platformjain, ugyanakkor weboldalfejlesztéssel is foglalkozunk, nem csupán alkalmazásokkal. Több általunk fejlesztett weboldal design-ja is díjazott lett rangos versenyeken, tervező grafikusaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek.

Rendkívül fontos számunkra az ügyfél által rendelt alkalmazás, vagy weboldal kompromisszum-mentes kivitelezése. Igyekszünk úgy dolgozni, hogy a szép és részletes megjelenés ne menjen a sebesség rovására és ez fordítva is igaz. Nálunk a biztonság kiemelten fontos, egy adatbázis kezelésénél nem lehetnek biztonsági rések.

 

Nyitottak vagyunk bármilyen ötletre, csapatunk lelkes és kreatív, pont annyira őrült, amennyire azt a szakma megköveteli. Forduljon hozzánk bizalommal!